Βελόνες για μοντελοποίηση Needle Module 1 R-0.40 mm (Diamond / Smart needle)
Τιμή:
- 3,48€
Παράδοση
Παραλαβή από τον εκθεσιακό χώρο στη Λάρνακα
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο άνω των 30€
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο κάτω από 30€
από 3€Διεθνής παράδοση
από 15€
Αποδοχή πληρωμής:
Χαρακτηριστικά
Needle Module 1 R-0.40 mm (Diamond / Smart needle)
Περιγραφή
Needle Module 1 R-0.40 mm (Diamond / Smart needle)
MODULE needle 1 R-0.40 MM (Diamond/Smart needle)
Η modular needle 1 R-0.40 MM είναι ένα ανταλλακτικό φυσίγγιο για το μόνιμο μακιγιάζ DIAMOND, το οποίο εγγυάται την ασφάλεια της διαδικασίας της μικρομελάγχρωσης και επιτυγχάνει εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα χάρη στο ελάχιστο πάχος της βελόνας.
Η συσκευή προσαρμόζει τη διαδρομή της βελόνας στα ατομικά χαρακτηριστικά του δέρματος του πελάτη, βελτιστοποιώντας την κατανομή της δύναμης παρακέντησης και την έγχυση της χρωστικής ουσίας. Η εξαιρετικά ακριβής και λεπτή βελόνα επιτρέπει τη διεξαγωγή της διαδικασίας γρήγορα, με ασφάλεια και με μέγιστη άνεση για τον πελάτη.
Η μονάδα φυσίγγιο 1R (στρογγυλό) περιέχει μία μόνο βελόνα από ιωδιωμένο χάλυβα 0,40 mm (ακονισμένη μέτρια), ένα καπάκι και μια μεμβράνη που προστατεύει τη λαβή του χειριστηρίου από την παλινδρόμηση της χρωστικής ουσίας. Η βελόνα 1R 0,40 modulus χρησιμοποιείται για περιγράμματα και επεκτάσεις.



