Cover Base Crystal Drops Reflective base coat for gel polish Crystal Drops 07, 7 ml
Τόμος: 7 ml
Τιμή:
- 7,60€
Παράδοση
Παραλαβή από τον εκθεσιακό χώρο στη Λάρνακα
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο άνω των 30€
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο κάτω από 30€
από 3€Διεθνής παράδοση
από 15€
Αποδοχή πληρωμής:
Χαρακτηριστικά
Reflective base coat for gel polish Crystal Drops 07, 7 ml
Περιγραφή
Reflective base coat for gel polish Crystal Drops 07, 7 ml
Αντανακλαστικό βερνίκι βάσης για βερνίκι τζελ Crystal Drops 07, 7 ml
Η νέα εορταστική συλλογή αντανακλαστικών βερνικιών βάσης Crystal Drops, που αναπτύχθηκε από κορυφαίους ειδικούς της δημοφιλούς διεθνούς μάρκας Kodi Professional - μια πραγματική ενσάρκωση της κρυστάλλινης καθαρότητας και ευγένειας. Η εξαιρετική παλέτα αποχρώσεων σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας παραδόσεις της μάρκας θα κάνουν τα προϊόντα αυτής της σειράς τα αγαπημένα σας. Η βάση απλώνεται εύκολα με το πινέλο και απλώνεται ομοιόμορφα στα νύχια χωρίς να απλώνεται χάρη στην ισορροπημένη συνοχή της. Έχει την ικανότητα να αυτοεπιπεδώνεται για να βελτιστοποιεί τη διαδικασία του μανικιούρ και να επιτυγχάνει την τέλεια λάμψη.
Η βάση δημιουργεί μια ισχυρή αλλά εύκαμπτη επίστρωση που διαρκεί για όλη την περίοδο φθοράς, αν ακολουθούνται οι βασικές τεχνικές. Η απόχρωση 07 είναι μια διαφανής, αντανακλαστική βάση χρώματος ασημί-γραφίτη με κόκκινο γκλίτερ και αστραφτερές νιφάδες λευκού και ροζ.
Συμβουλές εφαρμογής: κάτω από τη χρωματισμένη βάση συνιστάται η εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος τζελ Rubber base ή Quick Base με κινήσεις τριβής και στη συνέχεια πολυμερισμός για 30 δευτερόλεπτα σε λυχνία Led ή 2 λεπτά σε λυχνία UV. Η χρωστική βάση εφαρμόζεται σε 2 λεπτές στρώσεις με πολυμερισμό κάθε στρώσης για 90-120 δευτερόλεπτα.
Κατά την κρίση του δασκάλου επιτρέπεται η εφαρμογή μιας στρώσης με ελαφρά (ελάχιστη) ισοπέδωση της πλάκας νυχιών, εάν είναι απαραίτητο. Ο πολυμερισμός σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης 90-120 δευτερόλεπτα.



























