Δωρεάν παράδοση στην Κύπρο με ACS post για παραγγελίες άνω των €30. Διαβάστε περισσότερα
  • Δευτέρα-Παρ: 9-18
  • Σάββατο-Κυρ: Σαββατοκύριακο
  • 0
  • Το καλάθι σας είναι άδειο

    Δείτε τον κατάλογό μας και επιλέξτε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν

Δωρεάν παράδοση στην Κύπρο με ACS post για παραγγελίες άνω των €30. Διαβάστε περισσότερα
  • Cover Base Gel №07 (Camouflage Base Coat), 30 ml - Kodi Professional
  • Cover Base Gel №07 (Camouflage Base Coat), 30 ml
    Cover Base Gel №07 (Camouflage Base Coat), 30 ml video video

Сamouflage base coat Cover Base Gel №07 (Camouflage Base Coat), 30 ml

Άρθρο: 20108724

Shade: 07

Τόμος: 30 ml

Τιμή:

  • 21,70€

Παράδοση

  • Παραλαβή από τον εκθεσιακό χώρο στη Λάρνακα

    δωρεάν
  • Παράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο άνω των 30€

    δωρεάν
  • Παράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο κάτω από 30€

    από 3€
  • Διεθνής παράδοση

    από 15€

Αποδοχή πληρωμής:

Διακανονισμός χωρίς μετρητά
Διακανονισμός χωρίς μετρητά

Χαρακτηριστικά

Cover Base Gel №07 (Camouflage Base Coat), 30 ml

Κατηγορία Βάση κάλυψης
Μέγεθος
Συλλογή Βάση κάλυψης
Πυκνότητα Καμουφλάζ
Υφή Κρέμα
Όγκος 30 ml
Χαρακτηριστικό Χωρίς βούρτσες
Απόχρωση 07
Χρώμα Milky

Περιγραφή

Cover Base Gel №07 (Camouflage Base Coat), 30 ml

Cover Base Gel #07 (κάλυμμα βάσης καμουφλάζ), 30 ml

Οι κλασικές βάσεις καμουφλάζ της δημοφιλούς διεθνούς μάρκας KODI PROFESSIONAL αποτελούν εδώ και πολύ καιρό ένα πραγματικό best seller για τα νύχια, χάρη στη καλά μελετημένη σύνθεσή τους. Τώρα το προϊόν που αγαπήθηκε από πολλούς μάστορες διατίθεται σε μπουκάλια αυξημένου όγκου 30 ml.
 
Πιο ποιοτικό προϊόν, περισσότερες ευκαιρίες για την υλοποίηση ιδεών, αλλά ταυτόχρονα άψογη σταθερότητα και ευκολία εφαρμογής. Η βάση απλώνεται εύκολα με πινέλο και δεν απλώνεται, χάρη στην ισορροπημένη σύνθεσή της και τη μέτρια συνοχή της. Είναι διαλυτή. Το Cover Base Gel #07 είναι μια ουδέτερη μπεζ βάση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονόχρωμη επίστρωση και ως βάση για γαλλικό σχεδιασμό.
 
Συμβουλές εφαρμογής: κάτω από τη χρωματισμένη βάση συνιστάται η εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης Rubber base gel ή Quick Base με κινήσεις τριβής, ακολουθούμενη από πολυμερισμό για 30 δευτερόλεπτα σε Led-λάμπα ή 2 λεπτά σε UV-λάμπα. Η χρωστική βάση εφαρμόζεται σε 2 λεπτές στρώσεις με πολυμερισμό κάθε στρώσης για 90-120 δευτερόλεπτα.

Κατά την κρίση του δασκάλου επιτρέπεται η εφαρμογή μιας στρώσης με ελαφρά (ελάχιστη) ισοπέδωση της πλάκας νυχιών, εάν είναι απαραίτητο. Ο πολυμερισμός σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης 90-120 δευτερόλεπτα.

 
Κριτικές