Βάσεις και τοπ για ημιμόνιμο βερνίκι Color Base gel, Opal 01, 12 ml
Τόμος: 12 ml
Τιμή:
- 11,75€
Παράδοση
Παραλαβή από τον εκθεσιακό χώρο στη Λάρνακα
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο άνω των 30€
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο κάτω από 30€
από 3€Διεθνής παράδοση
από 15€
Αποδοχή πληρωμής:
Χαρακτηριστικά
Color Base gel, Opal 01, 12 ml
Περιγραφή
Color Base gel, Opal 01, 12 ml
Color base gel coat Color base gel, Opal 01, 12 ml
Για να δημιουργήσετε μια λεπτή λάμψη στα νύχια σας, δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε στρώσεις διακοσμητικού gel coat. Μια σειρά από χρωματικές βάσεις Opal της δημοφιλούς διεθνούς μάρκας Kodi Professional θα κάνει τη δουλειά σε λίγα λεπτά.
Το προϊόν συνδυάζει τις ιδιότητες του χρωματισμένου gel-lacquer και της βάσης με εξαιρετική θιξοτροπία και ανθεκτικότητα. Το προϊόν εφαρμόζεται εύκολα με πινέλο, δεν απλώνεται και καλύπτει ομοιόμορφα ολόκληρη την πλάκα νυχιών. Οι πολυαγαπημένες βάσεις είναι τώρα διαθέσιμες σε μεγαλύτερο μέγεθος 12ml! Το Opal 01 είναι μια εκλεπτυσμένη και ισορροπημένη απόχρωση γάλακτος με λαμπερή οπαλίζουσα λάμψη.
Συμβουλές εφαρμογής: κάτω από τη χρωματισμένη βάση συνιστάται η εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος τζελ βάσης Rubber ή Quick Base με κινήσεις τριβής, ακολουθούμενη από πολυμερισμό για 30 δευτερόλεπτα σε λυχνία Led ή 2 λεπτά σε λυχνία UV. Η χρωστική βάση εφαρμόζεται σε 2 λεπτές στρώσεις με πολυμερισμό της κάθε στρώσης για 90-120 δευτερόλεπτα.
Κατά την κρίση του δασκάλου επιτρέπεται η εφαρμογή μιας στρώσης με ελαφρά (ελάχιστη) ισοπέδωση της πλάκας νυχιών, εάν είναι απαραίτητο. Ο πολυμερισμός σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης 90-120 δευτερόλεπτα.
Εξατομικευμένο για εσάς
















