SHOPPING DAYS | up to -40% off. Διαβάστε περισσότερα
  • Δευτέρα-Παρ: 9-18
  • Σάββατο-Κυρ: Σαββατοκύριακο
  • 0
  • Το καλάθι σας είναι άδειο

    Δείτε τον κατάλογό μας και επιλέξτε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν

SHOPPING DAYS | up to -40% off. Διαβάστε περισσότερα
  • Color Rubber base gel, Neon 05, 7 ml
    Color Rubber base gel, Neon 05, 7 ml Color Rubber base gel, Neon 05, 7 ml Color Rubber base gel, Neon 05, 7 ml video

Neon Color Rubber base gel, Neon 05, 7 ml

Άρθρο: 20106935

Shade: 05

Τόμος: 7 ml

Τιμή:

  • 7.00 4,91€

Παράδοση

  • Παραλαβή από τον εκθεσιακό χώρο στη Λάρνακα

    δωρεάν
  • Παράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο άνω των 30€

    δωρεάν
  • Παράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο κάτω από 30€

    από 3€
  • Διεθνής παράδοση

    από 15€

Αποδοχή πληρωμής:

Διακανονισμός χωρίς μετρητά
Διακανονισμός χωρίς μετρητά

Χαρακτηριστικά

Color Rubber base gel, Neon 05, 7 ml

Αριθμός ανταλλακτικών
Κατηγορία Νέον
Τύπος βάσης Έγχρωμη
Τύπος προϊόντος Βάση
Συλλογή Νέον
Πυκνότητα Στεγανές
Υφή Αυτοεπιπεδούμενη
Όγκος 7 ml
Χαρακτηριστικό Με πινέλο
Απόχρωση 05
Χρώμα Πορτοκαλί

Περιγραφή

Color Rubber base gel, Neon 05, 7 ml

Color base gel, Neon 05

Το Color base gel από τη δημοφιλή μάρκα Kodi Professional έχει κατακτήσει τη θέση που του αρμόζει ανάμεσα στα αγαπημένα προϊόντα νυχιών πολλών μάστορων χάρη στη βέλτιστη συνοχή, την ευκολία εφαρμογής, την καλή σταθερότητα και τη θιξοτροπία του. Η σύνθεσή τους έχει υψηλό κορεσμό χρωστικών ουσιών, έτσι ώστε να είναι δυνατή η χρήση του color base gel ως ανεξάρτητη επίστρωση.

Πρόσφατα, η σειρά Color base gel συμπληρώθηκε με την υπερμοντέρνα συλλογή Neon, η οποία απορρόφησε όλη την πανδαισία των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών χρωμάτων. Το Neon 05 είναι μια φωτεινή, πορτοκαλί-νεανί απόχρωση του ώριμου πολτού μανταρινιού. Αυτό το χρώμα αυξάνει το επίπεδο ζωτικότητας και προσδίδει θετική φόρτιση. Δείχνει υπέροχο σε διάφορα σχέδια νυχιών και κατακτά με την έντονη ενέργειά του.

Συμβουλές εφαρμογής: κάτω από τη χρωστική βάση συνιστάται να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα τζελ βάσης Rubber ή Quick Base με κινήσεις τριβής και στη συνέχεια να ακολουθήσει πολυμερισμός για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα Led ή 2 λεπτά σε λάμπα UV. Η χρωστική βάση εφαρμόζεται σε 2 λεπτές στρώσεις με πολυμερισμό κάθε στρώσης για 90-120 δευτερόλεπτα.

Κατά την κρίση του δασκάλου επιτρέπεται η εφαρμογή μιας στρώσης με ελαφρά (ελάχιστη) ισοπέδωση της πλάκας νυχιών, εάν είναι απαραίτητο. Ο πολυμερισμός σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης 90-120 δευτερόλεπτα.

Κριτικές 4
Συνολική βαθμολογία
5.0