Lotion for Eyelash and Brows Lotion for Eyelash and Brows Biowaving №1
Τόμος: τρία χιλιοστόλιτρα
Τιμή:
- 4,14€
Παράδοση
Παραλαβή από τον εκθεσιακό χώρο στη Λάρνακα
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο άνω των 30€
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο κάτω από 30€
από 3€Διεθνής παράδοση
από 15€
Αποδοχή πληρωμής:
Χαρακτηριστικά
Lotion for Eyelash and Brows Biowaving №1
Περιγραφή
Lotion for Eyelash and Brows Biowaving №1
Biowash και λοσιόν φρυδιών Νο.1
Το Biowash είναι ένας από τους πιο ήπιους τρόπους διαμόρφωσης του σχήματος των βλεφαρίδων. Η KODI PROFESSIONAL προσφέρει ένα σύγχρονο επαγγελματικό σύστημα για ασφαλές μπούκωμα των βιοβλεφαρίδων, που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα μέσων βήμα προς βήμα δράσης και βοηθητικά αξεσουάρ.
Η λοσιόν βιοβλεφαρίδων №1 χρησιμοποιείται στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας, χρησιμεύει για να μαλακώσει την κεράτινη στιβάδα των βλεφαρίδων και να αυξήσει την ευαισθησία τους στη δράση των επόμενων μέσων. Η σύνθεση είναι υποαλλεργική και απολύτως ασφαλής για το δέρμα των βλεφάρων. Εφαρμόζεται με μικροβουρτσάκι από τη βάση έως την άκρη της βλεφαρίδας. Ο χρόνος έκθεσης της λοσιόν επιλέγεται ατομικά ανάλογα με το πάχος και την κατάσταση των βλεφαρίδων και είναι 10-25 λεπτά. Ο όγκος του προϊόντος έχει σχεδιαστεί για 10-15 θεραπείες.
Σύνθεση: Di-water, Cetyl Alcohol, Mineral Oil, Cysteamine HCL, Ethanolamine, Ethanolamine Thioglycolate, Hydrolysed Collagen, Stearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Ethoxydiglycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polyoxyethylene Cetyl Stearyl Diether, Polyquaternium-7, Lanolin.
Όγκος: 3 ml
Χωρητικότητα: 3 ml


-650x650.jpg)

.jpg)


