Βελόνες για μοντελοποίηση Needle-Module 1 R-0.25 mm (Diamond / Smart needle)
Τιμή:
- 3,45€
Παράδοση
Παραλαβή από τον εκθεσιακό χώρο στη Λάρνακα
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο άνω των 30€
δωρεάνΠαράδοση στο ταχυδρομείο της ACS στην Κύπρο κάτω από 30€
από 3€Διεθνής παράδοση
από 15€
Αποδοχή πληρωμής:
Χαρακτηριστικά
Needle-Module 1 R-0.25 mm (Diamond / Smart needle)
Περιγραφή
Needle-Module 1 R-0.25 mm (Diamond / Smart needle)
ΜΟΝΑΔΑ-Βελόνα 1 R-0.25 MM (Diamond/Smart needle)
Η εξαιρετικά λεπτή βελόνα-μονάδα (D=0.25) έχει σχεδιαστεί για χρήση με το μηχάνημα μόνιμου μακιγιάζ DIAMOND, του οποίου το αρθρωτό σύστημα επιτρέπει τη χρήση των λεπτότερων βελόνων για την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος. Το παρουσιαζόμενο μοντέλο-βελόνα εγγυάται το ελάχιστο επίπεδο τραυματισμού του δέρματος.
Η συσκευή προσαρμόζει την πορεία της βελόνας ανάλογα με τα επιμέρους χαρακτηριστικά του δέρματος της πελάτισσας, κατανέμει βέλτιστα τη δύναμη της παρακέντησης και την εισαγωγή της χρωστικής ουσίας. Η εξαιρετικά ακριβής και λεπτή βελόνα επιτρέπει τη διεξαγωγή της διαδικασίας γρήγορα, με ασφάλεια και με μέγιστη άνεση για τον πελάτη.
Η μονάδα φυσίγγου 1R (στρογγυλή) περιέχει μία μόνο βελόνα από ιωδιωμένο χάλυβα 0,25 mm (ακονισμένη - μακριά), ένα καπάκι και μία μεμβράνη που προστατεύει τη λαβή του manipula από την παλινδρόμηση της χρωστικής ουσίας. Η βελόνα 1R modulus χρησιμοποιείται για τέλειο περίγραμμα και ορισμένους τύπους ανάμειξης.




